Cindy is geboren en opgegroeid in Oostvoorne. Tegenwoordig woont zij hier ook samen met haar vriend en hun kinderen. Dit jaar  is zij alweer 13 jaar werkzaam op een reguliere middelbare school in Middelharnis. Haar werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van leerlingen met verschillende hulpvragen. Sommige leerlingen hebben bijvoorbeeld autisme, adhd, een eetstoornis, een angststoornis en andere hebben problemen met leren of plannen. Cindy doet aan spinning en tennis. Verder doet zij graag leuke dingen met haar gezin en vriendinnen.
Cindy vindt het belangrijk om iets voor een ander te kunnen betekenen en dat zij het verschil kan maken. Toen een vriendin vertelde dat ze zich ging inzetten voor Fietsmaatjes, twijfelde zij geen moment en heeft zij aangegeven dat zij zich ook wilde aansluiten bij dit mooie initiatief. Als zij terug denkt aan haar oma herinnert zij zich dat haar oma altijd zo kon genieten als ze buiten was, de wind door haar haren. Cindy hoopt dat ze met Fietsmaatjes Voorne aan Zee ook heel veel andere mensen dit heerlijke gevoel kunnen geven. Het levensmotto van Cindy is ‘Waardeer wat er is!’.

Leave A Comment