Fietsmaatjes Voorne aan Zee is volledig afhankelijk van subsidies, donaties en giften. Wil je ons steunen met een financiële bijdrage? Dat is ontzettend welkom! Ons rekeningnummer is  NL61RABO0339083409, t.n.v. Stichting Fietsmaatjes Voorne aan Zee. Je gift is bij ons in goede handen. Alvast enorm bedankt voor je steun!

Wordt vriend!

Hoe meer vrienden, hoe meer mensen er kunnen fietsen! Je kunt ook vriend worden van Fietsmaatjes Voorne aan Zee worden en structureel steunen. Als vriend ontvang je onze nieuwsbrief. Je bent al vriend met een bijdrage vanaf € 25,- per jaar.

Voor bedrijven…

Wist je dat je geld terug kunt krijgen van de belasting bij een schenking aan Fietsmaatjes Voorne aan Zee? Fietsmaatjes Voorne aan Zee beschikt namelijk over de ANBI-status, waardoor zij als erkend goed doel geen belasting betaalt over jouw gift.

Start je eigen actie!

Wil je iets gaan organiseren of doen om geld op te halen voor Fietsmaatjes Voorne aan Zee? Dat kan! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzamelen van lege flessen, het organiseren van een sponsorloop óf het verkopen van je eigen baksels. Mocht je meer informatie willen over Fietsmaatjes Voorne aan Zee, wil je spullen zoals posters en flyers ontvangen om jouw actie tot een nog groter succes te leiden of wil jij jouw actie aanmelden? Stuur dan een mail naar pr@fietsmaatjesvoorneaanzee.nl.