Isabelle is geboren en getogen in Papendrecht. Sinds 8 jaar is zij na een verhuizing vanuit Brielle woonachtig in Oostvoorne. Zij speelt Padel bij TVO, heeft haar vriendinnen en familie graag om haar heen, is veel op pad met haar hond Guus en altijd in voor een feestje. Doordeweeks is Isabelle werkzaam bij Welzijn Ouderen (Catharina, Thuis op Voorne) en vervult ze in opdracht van de gemeente Voorne aan Zee de rol als Combinatiefunctionaris Ouderen. Haar missie is om ervoor te zorgen dat ouderen fit, vitaal en gezond oud kunnen worden. Daarnaast zet Isabelle zich in om er voor te zorgen dat ouderen niet in een (sociaal) isolement terechtkomen, zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven kunnen behouden én in de juiste omstandigheden thuis kunnen blijven wonen. Isabelle haar levensmotto is ‘Wat er ook gebeurd, altijd blijven lachen!’

Isabelle heeft de opleidingen Evenementenorganisatie en Social Work gevolgd, beide in Rotterdam. Tijdens haar studie is zij in contact gekomen met verschillende organisaties en instanties. Haar hart lag toch al wel snel bij het Sophia Kinderziekenhuis. Dit is dan ook de reden dat zij zich sinds 2017 regelmatig inzet als vrijwilliger om bij te dragen aan de beste zorg voor de patiënten. Isabelle haalt er voldoening uit om anderen blij te maken, de kleine dingen kunnen al het verschil maken. Fietsmaatjes Voorne aan Zee biedt Isabelle de mogelijkheid om zich ook als vrijwilliger in te zetten in haar eigen woonplaats. Hier is zij erg blij mee. Isabelle werkt al langere tijd met ouderen, ze heeft verschillende functies mogen uitoefenen waardoor zij een goed netwerk heeft kunnen opbouwen. Door haar netwerk in te zetten bij Fietsmaatjes Voorne aan Zee hoopt zij dat er zoveel mogelijk mensen gebruik gaan maken van de duo-fietsen.

Leave A Comment