Martine van Toledo
Martine van Toledo(Voorzitter en PR-coördinator)
Martine is fotograaf. Je ziet haar voornamelijk met haar camera op het strand, in de bossen en in de duinen. Ze is de initiatiefnemer van Fietsmaatjes Voorne aan Zee en wil op deze manier graag haar steentje bijdragen aan de samenleving. ‘Ik wil van Fietsmaatjes een groot succes maken’, aldus Martine.
Isabelle Miltenburg
Isabelle Miltenburg(Secretaris en PR-coördinator)
Isabelle zet zich in om er voor te zorgen dat ouderen fit, vitaal en gezond oud kunnen worden. Fietsmaatjes biedt haar de kans om haar netwerk in te zetten, zodat er nog meer ouderen kunnen genieten van de mooie natuur in Voorne aan Zee. ‘Meer welzijn betekent minder zorgen’, aldus Isabelle.
Francis Villeng
Francis Villeng(Penningmeester)
Francis is erg geroerd geraakt door Fietsmaatjes, een organisatie zonder eigen belang. Ze vindt het belangrijk om de medemens behulpzaam te zijn. ‘Bij Fietsmaatjes Voorne aan Zee krijgen de mensen weer kleur op de wangen door heerlijk te fietsen in de buitenlucht. Dit geeft geeft zowel de vrijwilliger als de gast een blij gevoel’, alsdus Francis.
Judith van den Blink
Judith van den Blink(Coördinator Gasten en Fietsvrijwilligers)
Judith werkt bij P&O Ferrymasters op de Customer Service afdeling. Judith woont haar hele leven al in Oostvoorne en vindt het een prachtige omgeving. ‘Door een elektrische duofiets bij mensen kenbaar te maken, hoopt zij dat er veel mensen ook van de prachtige natuur kunnen gaan genieten in Oostvoorne en omstreken’, aldus Judith.
Cindy Grinwis
Cindy Grinwis(Coördinator Gasten en Fietsvrijwilligers)
Cindy is werkzaam als trajectgroepbegeleider op een reguliere middelbare school in Middelharnis. Ze begeleidt leerlingen die net wat meer hulp nodig hebben om de lessen te kunnen volgen. Ze vindt het belangrijk om zich op lokaal gebied in te zetten voor de medemens. Fietsmaatjes is hier bij uitstek een goed voorbeeld voor.
Ilona Liplijn
Ilona Liplijn(Coördinator Gasten en Fietsvrijwilligers)
Ilona is werkzaam als medewerker klantondersteuning bij Rabobank Nederland. Zij wil graag bijdragen aan het doel meer mensen, die niet zelfstandig kunnen fietsen, de mogelijkheid bieden om dit samen met een fietsmaatje te doen.
‘Samen met een fietsmaatje kun je gezellig genieten in de buitenlucht en van de mooie omgeving’ aldus Ilona.
Rik Wielemaker
Rik Wielemaker(Technisch fietsbeheerder)
Rik werkt als planner bij een groot containeroverslagbedrijf. Hij heeft een technische achtergrond met betrekking tot (vracht)auto’s, boten en fietsen én hier ook diverse opleidingen voor gevolgd. Fietsmaatjes Voorne aan Zee biedt hem de kans om deze kennis in te zetten en te ondersteunen bij het technisch fietsbeheer.
Joost Magermans
Joost Magermans(Algemeen lid)
Joost is fysio-manueel therapeut en werkzaam in zowel Oostvoorne als Rockanje. Daarnaast is hij regioambassadeur van manueel therapeuten, leefstijlcoach en running therapeut. Het Motto van Joost is: ‘Beter worden door samenwerken!’ Dit motto sluit mooi aan bij de uitgangspunten van Fietsmaatjes Voorne aan Zee.
Patrick Pinster
Patrick Pinster(vice-penningmeester)
Patrick zit zelf graag zo nu en dan op de racefiets of mountainbike.’Ik fiets zelf graag en weet daarom hoe lekker het is om buiten op de fiets te zitten. Ik vind het belangrijk dat mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen ook lekker buiten kunnen genieten op de fiets. Daarom vind ik Fietsmaatjes Voorne aan Zee een goed initiatief’, aldus Patrick.