Martine woont in Oostvoorne, is getrouwd met Edwin van Toledo en samen hebben ze 2 dochters, Fay en Claire. Je kunt haar in het dagelijks leven vaak zien met een camera om haar nek, want zij is fotografe van beroep. Haar hobby’s zijn naast het fotograferen tijd doorbrengen met haar 2 meiden en hond Jimmy. En vanaf nu hoort het inzetten voor Fietsmaatjes Voorne aan Zee daar ook bij. Zij wilt hier namelijk een groot succes van maken!

Hoe is het ontstaan van Stichting Fietsmaatjes Voorne aan Zee tot stand gekomen? In het zorgcentrum waar Martine haar moeder kort heeft gewoond zag zij voor het eerst een lachende bewoner met een hulpverlener op een duofiets voorbij komen, waardoor zij dacht: dat kan ook leuk zijn voor mijn moeder! Helaas is zij vorig jaar overleden en heeft zij geen plezier aan het fietsen kunnen beleven. Na haar overlijden van haar moeder kreeg Martine steeds meer het gevoel, dat zij iets voor de samenleving wilde gaan betekenen en is zij in contact gekomen met Fietsmaatjes Nederland, nadat zij de bekende influencer Bas Smit op een duofiets op Instagram voorbij zag komen. Tijdens een fotosessie met Isabelle, inmiddels de secretaris van de stichting, kwam Fietsmaatjes ter sprake en hebben zij samen besloten zich te verdiepen in de oprichting van een lokaal Fietsmaatjesproject. Ook de zus van Martine, Judith, was daarna enthousiast geworden. Na de online informatiebijeenkomst vanuit Fietsmaatjes Nederland besloten ze om Fietsmaatjes Voorne aan Zee op te gaan richten en meer mensen proberen te enthousiasmeren om vrijwilliger van de stichting te worden. Inmiddels bestaat het bestuur uit 10 personen! Op 13 december jl. is de stichting officieel opgericht en zijn ze momenteel druk met het werven van fondsen en donaties en het zoeken van sponsoren.

Leave A Comment