Rik is vader van drie dochters en woonachtig in Brielle. Hij werkt als planner bij een groot containeroverslagbedrijf. Rik heeft een technische achtergrond met betrekking tot (vracht)auto’s, boten en fietsen. Hier heeft hij ook diverse opleidingen voor gevolgd. Fietsen én fietsen restaureren is een grote hobby van Rik, daarnaast kijkt hij ook de trainingen en wedstrijden van de Formule 1.
Rik geeft aan dat fietsen een belangrijk deel is van zijn leven. Hij fietst voor ontspanning vanaf huis naar werk, maar maakt bijvoorbeeld ook bikepacking trips van Nederland naar Italië. Op de bucketlist van Rick staat het fietsen van de Great Divide Mountain Bike Route. Dit is een mountainbikeroute van Banff Canada tot de grens van Mexico. Het genieten van lekker buiten zijn, om je heen kijken en de rest even vergeten, dat is wat fietsen met Rik doet. Dat gunt hij iedereen en door Fietsmaatjes Voorne aan Zee wordt dit voor veel mensen mogelijk die anders thuis zouden blijven zitten. Onder andere om deze redenen wilt hij zich dan ook graag inzetten voor Fietsmaatjes Voorne aan Zee door te ondersteunen als technisch fietsbeheerder. Zo kan iedereen veilig op pad!
Het levensmotto van Rik is ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’

Leave A Comment