Judith woont samen met haar zoon in Oostvoorne. Ze werkt al 27 jaar bij transportbedrijf P&O Ferrymasters op de Customer Service afdeling. Judith zie je wekelijks in de sportschool en maakt graag tijd voor een wandeling of lunch met een vriendin. Verder legt zij haar herinneringen graag vast in een fotoalbum bij Albelli. Judith speelt mandoline bij mandolinevereniging Capriccio, waar zij ook al jaren in het bestuur zit en meerdere functies heeft bekleed. Dit jaar schuift zij naar algemeen lid om meer tijd vrij te maken voor Fietsmaatjes Voorne aan Zee. Judith haar moeder heeft helaas nooit de kans gekregen om op een duofiets door Oostvoorne te fietsen en daar komt dan ook haar drive vandaan om van Fietsmaatjes een succes te gaan maken. Judith wilt heel graag de duofiets bekend maken bij iedereen, waardoor er hopelijk een heleboel mensen, waaronder ook haar vader, de kans krijgen om weer te fietsen.
In de toekomst hoopt Judith een keer een verre reis te maken met haar zoon. Zij is zelf in 2004 naar Zuid-Afrika en Namibië geweest. Zij zou het fantastisch vinden om daar nog een keer met haar zoon heen te gaan. Het motto van Judith is ‘People will treat you the way you let them’.

Leave A Comment