Op zaterdag 13 mei hebben we Fietsmaatjes Voorne aan Zee feestelijk geopend en kunnen we terugkijken op een geslaagde ochtend! Diverse sponsoren, donateurs, gasten, vrijwilligers en familie en vrienden waren naar het Dorpsplein in Oostvoorne gekomen waar onze 2 nieuwe duofietsen stonden te stralen in de zon. Ook Jan en Thekla van Fietsmaatjes Nederland waren aanwezig en zijn bedankt voor hun fijne begeleiding aan ons bestuur, waardoor wij ons mooie project heel snel op de kaart hebben kunnen zetten. Na de mooie openingswoorden aan alle aanwezigen door onze voorzitter Martine knipte 1 van onze coördinatoren Judith symbolisch het lint door. Onder het genot van een kopje koffie en thee werd er gezellig nagepraat en werden de 2 fietsen volop gebruikt voor het maken van de nodige proefritjes. Een aantal gasten heeft zich ook nog aangemeld, dus we gaan lekker van start!
Ken je of ben je zelf iemand die graag weer wilt fietsen maar het niet meer kan, meld je dan aan als gast. Er staat een aantal vrijwilligers op je te wachten die heel graag met je willen gaan fietsen.

Leave A Comment